Loma-mökit Rukalla

Joentauksentie, 93825 KUUSAMO


Nyt ennakkomarkkinoinnissa lomamökit aivan Rukan ja lukemattomien harrastusmahdollisuuksien läheltä. Varaa omasi nyt!

Lomamökit sijoittuvat Huttulammen läheisyyteen, vain 3,7 kilometrin päähän Rukan rinteistä. Lähellä ovat hiihtoladut, marja- ja sienimetsät, moottorikelkkareitit ja Rukan safarimahdollisuudet esimerkiksi huskyjen, porojen tai vaikka revontulien parissa.

Ensimmäisessä vaiheessa alueelle rakennetaan kahdeksan 51 m2:n kokoista mökkiä.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, avara tupakeittiö, sauna ja viihtyisä lasitettu terassi. Pohjaratkaisu on tehokas ja käytännöllinen ilman turhia hukkaneliöitä. Mökki rakennetaan laadukkaista ja nykyaikaisista materiaaleista. Piha-alueet ovat kunttaa, näin sinun ei tarvitse kuluttaa kesälomaasi nurmikkoa leikaten.

Mökki luovutetaan ostajalleen täysin valmiiksi rakennettuna. Hintaan sisältyvät keittiö- ja wc-kalusteet, kiintokalusteet, kevyttakka ja kiuas asennettuna. Toimitukseen voidaan neuvotella myös sisustuspaketti, jolloin pääset suoraan lomailemaan mökin valmistuttua.

Ennakkovaraajan etuna sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kalusteisiin ja saada juuri sinulle räätälöity kokonaisuus.

Mökin myyntihinta 148 000 €.

Lomahuoneistoista osa tehdään 1/6 lomaosakkeina, jolloin mökin hallinta kuuluu kuudelle osakkeenomistajalle tasavertaisesti. Hallintaoikeudella saat 8-9 hallintaviikkoa vuodessa vuodesta riippuen, yksi viikko kuuden viikon välein. Viikkojen ajankohta vaihtuu vuosittain kiertäen, näin hallintaviikot jakautuvat tasan osakkaille. Lomaosakkeet kalustetaan ja varustetaan valmiiksi. Osuuden hinta 28 000 €.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

51
Pinta-ala / m2
1
Kerroksia
2019
Rakennusvuosi

Perustiedot


Rakennuksen tyyppi Mökki
Uudiskohde Kyllä
Rakennusvuosi 2019
Kerroksia 1
Kantava runko Puu
Seinärakenne Puuverhous
Pinta-ala 51
Kuvaus 2H+TUPAK.+S
Huoneita 3
Keittiö KYLLÄ
Sauna KYLLÄ

Sijainti kartalla


Kuvagalleria