Europinta Oy


Rakennusliike Europinta Oy rakentaa laadukkaat rivi- ja kerrostalot sekä loma-asunnot . Yrityksemme toimialueina ovat muun muassa Kuusamo, Rukatunturin alue, Vuokatti, Sallatunturi, sekä Himos. Olemme toimintavuosiemme aikana tulleet tunnetuksi luotettavana yhteistyökumppanina erilaisten talojen rakentamisen alalla.

Henkilöstöä meillä on yli 30 ja lisäksi käytämme aina laadukkaita alihankkijoita. Yksi yhteistyökumppaneistamme on Holiday Club Resorts Oy, jolle olemme rakentaneet loma-asuntoja muun muassa alueille Sallatunturi, Kuusamon Tropiikki ja Himos.

Tärkeimpiä arvojamme on tehdä työ ammattitaidolla – tehokkaasti, mutta laatua unohtamatta. Yli 20 vuoden kokemus alalta takaa sen, että me rakennusliikkeenä toimimme aidosti ammattitaidolla.

Europinta Oy on toiminut vuodesta 1991 lähtien ja olemme erikoistuneet uudiskohteiden rakentamiseen. Rakennusliikkeemme on tehnyt monipuolisia asuntoratkaisuja. Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kohteita ja meillä on pitkä kokemus erilaisten asuntotyyppien rakentamisesta. Osaavat ammattilaisemme ovat alalla kokeneita tekijöitä ja perustamme toimintamme hyvään laatuun. Kun tarvitset laadukasta rakennusliikettä, ota meihin yhteyttä!

Rakennusliike Europinta Oy – rakentamisen ammattilainen.