Europinta Oy


Europinta Oy on toiminut vuodesta 1991 lähtien ja rakennamme pääasiassa uudiskohteita. Olemme toteuttaneet lukuisia erilaisia kohteita ja meillä on pitkä kokemus erilaisten asuntotyyppien ja lomarakennusten rakentamisesta. Osaavat ammattilaisemme ovat alalla kokeneita tekijöitä ja perustamme toimintamme hyvään laatuun. Yli 20 vuoden kokemus alalta takaa sen, että me rakennusliikkeenä toimimme aidosti ammattitaidolla. Meille asiakastyytyväisyys on tärkeää ja otamme huomioon asiakkaidemme yksityiskohtaisimmatkin toiveet.

Tärkeimpiä arvojamme on tehdä työ ammattitaidolla – tehokkaasti, mutta laatua unohtamatta.

Omana tuotantona rakennamme asuinrakennus- ja loma-asuntokohteita pääasiassa Kuusamossa ja lähikunnissa. Tällä hetkellä myynnissä oleviin kohteisiimme voit tutustua lisää täällä.
Mikäli näistä ei sinulle löydy mieluista, niin ota yhteyttä ja suunnitellaan ja rakennetaan sinulle toiveidesi mukainen kohde.

Olemme toteuttaneet myös lukuisia loma-asuntokohteita Holiday Club Resorts Oy:lle alueilla Saariselkä, Pyhätunturi, Ruka, Vuokatti, Sallatunturi, Kuusamon Tropiikki ja Himos.

Teemme myös saneerauskohteita.