Otsonkolo

Vuosnanmännikkö, 98900 SALLA


Nyt ennakkomarkkinoinnissa aivan Sallatunturin läheisyyteen Vuosnanmännikköön rakennettavat Otsonkolon lomamökit. Varaa omasi nyt!

Otsonkolo sijaitsee alle kilometrin päässä Sallatunturin rinteistä. Lähellä ovat myös kylpylä, moottorikelkkareitit, retkeily- ja vaellusreitit ja muut kesän ja talven harrastusmahdollisuudet. Marjastamaan ja sienestämään pääsee heti ulko-ovelta. Sallassa on myös tarjolla useita safarimahdollisuuksia moottorikelkkailun, huskyjen, porojen tai vaikka pilkkimisen parissa.

Mökissä on kaksi makuuhuonetta, avara tupakeittiö, sauna ja viihtyisä lasitettu terassi. Pohjaratkaisu on tehokas ja käytännöllinen ilman turhia hukkaneliöitä. Mökki rakennetaan laadukkaista ja nykyaikaisista materiaaleista. Piha-alueet ovat kunttaa, näin sinun ei tarvitse kuluttaa kesälomaasi nurmikkoa leikaten.

Mökki luovutetaan ostajalleen täysin valmiiksi rakennettuna. Hintaan sisältyvät keittiö- ja wc-kalusteet, kiintokalusteet, kevyttakka ja kiuas asennettuna. Toimitukseen voidaan neuvotella myös sisustuspaketti, jolloin pääset suoraan lomailemaan mökin valmistuttua.

Ennakkovaraajan etuna sinulla on mahdollisuus vaikuttaa pintamateriaaleihin ja kalusteisiin ja saada juuri sinulle räätälöity kokonaisuus.

Lisätiedot:

Kalevi Huuskonen
0400 780 689
kalevi.huuskonen@europinta.fi

51
Pinta-ala / m2
7
Asuntoja
1
Kerroksia
2019
Rakennusvuosi

Perustiedot


Rakennuksen tyyppi Mökki
Uudiskohde Kyllä
Rakennusvuosi 2019
Kerroksia 1
Kantava runko Puu
Seinärakenne Puuverhous
Lämmitysjärjestelmä Sähkö
Pinta-ala 51
Kuvaus 2H+TUPAK.+S
Keittiö KYLLÄ
Sauna KYLLÄ

Sijainti kartalla


Kuvagalleria